O NAMA

Sa svojim eksperstkim timom, već jedanaest godina SkinCare Centar brine o Vašoj koži. Najsavremenija tehnologija i najkvalitetnija medicinska kozmetika krojena prema individualnim potrebama klijenata obezbediće idealno rešenje u tremanu i nezi Vaše kože. Naši stručnjaci pored tretmana u SkinCare Centru pružiće Vam i najbolje savete o kućnoj nezi i dugotrajnom održavanju zadovoljavajućih terapijskih efekata.

SkniCare Centar je idealno rešenje za negu i zdravlje Vaše kože.

15143Zadovoljnih klijenata
25312Pregleda
38Godina iskustva
75206Uspešnih tretmana

NAŠ TIM

Prim. dr Gorana Isailović
Dermatovenerolog
Medicinski fakultet u Beogradu diplomirala je 1979. g. Specijalistički ispit iz dermatovenerologije položila 1987. godine na medicinskom fakultetu u Beogradu. Pored kliničke prakse bavi se i prosvetnim radom (profesor strukovnih studija).
Prim. dr sc. med. Milan Bjekić
Dermatovenerolog - naučni savetnik
Milan Bjekić je rođen 1965. godine u Beogradu. Radi u Gradskom zavodu za kožne i venerične bolesti kao dermatovenerolog, gde vodi Savetovalište i službu za polne bolesti. Pored kliničke prakse bavi se naučnim (naučni savetnik) i prosvetnim radom (profesor strukovnih studija).
Ivana Avramović
SKE spec. medicinske nege kože
Visoku zdravstvenu školu strukovnih studija u Beogradu diplomirala 2002. kao student generacije na smeru Estetičar- kozmetičar. Specijalizovala se za primenu lasera u dermatologiji i tretmane medicinske nege kože.

Utisci klijenataO SKINCARE CENTRU

APARATI

eStyle
eMatrix
Brymill
DermLite
Dermapen
Skener kože
Lumio UV – Woods Lamp