Go to Top

SkinCeuticals

SkinCeuticals omiljena kozmetika holivudskih zvezda
SkinCeuticals proizvodi sastoje se od visokih koncentracija čistih farmaceutski kvalitetetnih sastojaka, kombinovanih s prirodnim biljnim ekstraktima, te su stvoreni za optimalnu apsorpciju u koži i dizajnirani da zaustave i ispravljaju znakove prirodnog starenja kože i starenja kože uzrokovanog uticajima iz okoline.
Stvoren 1997. godine zahvaljujući radu poznatog američkog dermatologa i naučnika dr. Sheldon Pinnela (prvi je uspeo stabilizovati čisti vitamin C visoke koncentracije i niske pH vrednosti i pretvoriti ga u kozmetičko rešenje), SkinCeuticals prednjači u antioksidativnoj tehnologiji i pruža napredna otkrića za negu kože protiv starenja.

Zahvaljujući visoko kvalitetnim formulama i nenadmašnim rezultatima potpomognutim naučnim istraživanjima, SkinCeuticals proizvode koriste i preporučuju najbolji stručnjaci iz područja dermatologije i estetske hirurgije.

SkinCeuticals filozofija bazira se na 3 osnove:

 • PREVENCIJA znakova preranog starenja
 • ZAŠTITA zdravlja kože od štetnog uticaja UV zraka
 • KOREKCIJA vidljivih znakova starenja

Naše uverenje i misija je jednostavna: dugotrajne rezultate možemo dosegnuti sa kombinacijom kliničkih protokola, napredne nege za kožu kod kuće i profesionalnih tretmana.

 • SkinCeuticals kućna nega
  Istraživanja su pokazala da starenje kože nije posledica samo kalendarskih godina. Izloženost elementima iz okoline poput sunčevog zračenja, dima i zagađenog vazduha uzrokuje oštećenja kože. To uzrokuje stvaranje linija, bora, depigmentacije. Sveobuhvatan preventivni program može pomoći u sprečavanju štetnog uticaja iz okoline, kao i da se zaustavi nastajanje ozbiljnijih oštećenje kože. Istraživanja su dokazala da antioksidansi efikasno neutralizuju slobodne radikale, koji su nastali nakon što je koža bila izložena uticajima iz okoline. Ti slobodni radikali su hemijske reakcije koje uzrokuju mutaciju DNA, čija je posledica ubrzano starenje kože i ubrzani rast oštećenja na nivou ćelije. Kad se koriste zajedno, antioksidansi i kreme za zaštitu od sunca pružaju optimalnu fotozaštitu – sprečavaju znakove preuranjenog starenja, smanjuju linije i bore i podstiču zdravlje kože i lepotu.

  SkinCeuticals kućna nega

  SkinCeuticals stručnjak za antioksidanse

  SkinCeuticals je razvio formule super antioksidansa koje su prilagođene svim tipovima kože i koje su stvorene da bi pružile naprednu zaštitu od uticaja iz okoline. SkinCeuticals antioksidansi sa velikim učinkom prodiru u kožu, neutrališu štetu nastalu delovanjem slobodnih radikala te tako pomažu sintezu kolagena.

  SkinCare Centar je ovlašćeni centar za prodaju preparata za kućnu negu i sprovođenje profesionalnih tremana brenda SkinCeuticals.

 • SkinCeuticals pilinzi
  SkinCeuticals
  nudi niz profesionalnih medicinskih pilinga koji u kombinaciji sa adekvatnim preparatima za kućnu negu daju izvanredne rezultate u tretmanu:

  SkinCeuticals pilinzi

  • podmlađivanja i uklanjanja znakova foto oštećenja
  • uklanjanja finih linija i bora
  • stimulacije izgradnje kolagena i elastina – popravljanja kvaliteta i strukture kože
  • masne i mešovite kože, proširenih pora
  • kože sa aknama
  • pigmentnih nepravilnosti na koži

  Za najbolje rezultate, SkinCeuticals savetuje redovan odlazak na profesionalne tretmane za kožu čije ćete rezultate održavati i pospešivati svakodnevnom upotrebom proizvoda za negu lica kod kuće. Tajna mlade i zdrave kože leži u sinergiji adekvatne kućne nege i profesionlanih tretmana.

  Terapeuti SkinCare Centra su prošli treninge za primenu SkinCeuticals pilova u medicinskoj nezi i poseduju SkinCeuticals sertifikat.

 • PREVENCIJA

  SERUM 10

  10% L-askorbinske kiseline
  + 0.5% ferulinske kiseline
  * štiti od uticaja iz okoline
  * pomaže u smanjivanju linija i bora
  * idealan za osetljivu kožu ili nove korisnike AOX-a

  cena 11.800 din

  C E FERULIC

  15% L-askorbinske kiseline
  +1% alfa-tokoferola
  + 0.5% ferulinske kiseline
  * obnavlja lipide
  * stimuliše sintezu kolagena radi vraćanja strukture kože i učvršćivanja
  * idealan za suvu, mešovitu i normalnu kožu

  cena 18.200 din

  PHLORETIN CF

  2% floretin
  +10% L-askorbinske kiseline
  + 0.5% ferulinske kiseline
  * smanjuje staračke pege i druge oblike hiperpigmentacija
  * ubrzava ćelijsko obnavljanje
  * idealan je za masnu, problematičnu i normalnu kožu

  cena 20.800din

  AOX+ EYE GEL

  Trostruki antioksidativni tretman sprečava znakove starenja i koriguje nastala fotooštećenja. Smanjuje otečenost  i vrećice oko očiju. Idealan za sve tipove kože

  Cena 11.200din

  KOREKCIJA

  RETEXTURING ACTIVATOR

  Revolucionarni serum za obnovu površinskog sloja kože i vraćanje hranjivih materija. Ujedinjuje dva mehaniza – eksfolijaciju i hidrataciju. Prikladan za sve tipove kože

  Cena 9.900din

  BLEMISH & AGE DEFENSE

  Visoko tolerantan efikasan noćni tretman za zrelu kožu sklonu aknama. Oil free formula, efikasno tretira nepravilnosti i deluje na znakove starenja

  Cena 10.500din

  PHYTO
  CORRECTIVE

  Hidrantni umirujući fluid za iziritiranu, problematičnu i osetljivu kožu –  oil free formula

  Cena 8.000din

  A.G.E EYE
  COMPLEX

  Korektivna nega dizajnirana posebno za smanjenje natečenosti i podočnjaka oko očiju na zrelijoj koži i korekciju sitnih linija i bora

  Cena 11.500din

  HIDRATACIJA

  DAILY MOISTURE


  Lagani krem za hidrataciju koji sužava pore. Namenjen za normalnu i masnu kožu

  Cena 8.000din

  EMOLLIENCE


  Bogati obnavljajući krem na bazi prirodnih ekstrakta za hidrataciju suve i osetljive kože

  Cena 8.000din

  HYDRATING B5


  Serum za intenzivnu hidrataciju sa visokom koncentracijom hijaluronske kiseline i vitamina B5. Idealan za sve tipove kože

  cena 8.000din

   
Pogledajte brošuru proizvoda SkinCeuticals koje možete nabaviti u SkinCare Centru.