Go to Top

Radiotalasni lifting kože

Radiotalasni lifting kože

Radiotalasni lifting je neagresivna, a izuzetno efikasna metoda za zatezanje kože lica i tela i preporučuje se svima koji žele efekat zatezanja, ali ne i hiruršku intervenciju.

Radiotalasni lifting – Za održavanje mladolikog izgleda presudno je prisustvo kolagena i elastina u koži. Već od 25.te godine značajno se smanjuje stvaranje kolageno – elastične strukture, koža počinje da se opušta i stvaraju se prve bore.

Radiotalasi toplotnim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, a ispravljene spirale već prisutnog kolagena kontrahuju, što dovodi do momentalnog zatezanja kože, tako da se efekat liftinga vidi odmah nakon prvog tretmana.

Radiotalasni lifting se sprovodi u seriji od 3 do 5 ponavljanja u intervalima od mesec dana kada se tretira lice, a kada je u pitanju terapija kože tela tretmani se ponavljaju na svakih 15 dana u seriji od 4 do 6 tretmana.

Šta se oseća tokom tretmana ?

Radiotalasni lifting je jednostavan i bezbolan tretman. Oseća se samo blago zagrevanje i nije potrebno koristiti nikakav oblik anestezije.

Koje su prednosti radiotalasnog liftinga?

  • Znatno vidljivo poboljšanje kože već odmah posle tretmana.
  • Maksimalna bezbednost i uspešnost tretmana
  • Tretmani su brzi i laki za klijente i nije potrebna primena anestezije.
  • Celo lice može biti tretirano za samo 20-30 minuta kod većine klijenata.
  • Tretmani mogu takođe biti sigurno i bezbedno primenjeni na vrat, dekolte, ruke, stomak…
  • Tretman se može sprovoditi zasebno ili u kombinaciji sa drugim tretmanim

Da li postoje neželjene pojave?

Ne postoje neželjeni efekti radiotalasnog liftinga i za razliku od lasera sunce ne predstavlja kontraindikaciju za rad tako da se tretmani obavljaju tokom čitave godine.

Da li mi je potreban dodatni tretman?

U zavisnosti od starosne dobi i stepena izraženih bora, za održavanje postignutog efekta, preporučuje se 1 do 2 tretmana godišnje.

Šta možete očekivati?

Možete imati glatki, mladalački izgled kože sa manje vidljivim borama za svega 30ak minuta. Ni jedna procedura za podmladjivanje do sada nije mogla da postigne tako mnogo i za tako kratko vreme. Radiotalasni lifting je idealan za aktivne, zaposlene klijente za koje su vreme i izgled važni. Bićemo srećni da vam, tokom konsultacije, damo još više informacija o tretmanu i onome šta možete očekivati od samog tretmana.